Home ΔΗΜΟΣ Ν.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ –  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ –  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Κοινοποίηση

Μεγάλη σε παλμό, συμμετοχή και αισιοδοξία ήταν η χθεσινή ( 5/10/23 ) κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Μανώλη Δολιανίτη στο Λεωνίδιο.Ο επικεφαλής της Νέας Πορείας για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη του Συνδυασμού του την Κυριακή 8/10/23 λέγοντας ότι αυτή η Κυριακή δεν θα έχει νικητές και ηττημένους αλλά μόνο ένα νικητή το Δήμο Νότιας Κυνουρίας.Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μανώλης Δολιανίτης άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή μιλώντας για απραξία και στασιμότητα και έθεσε 20 βασικά ερωτήματα για τα μεγάλα έργα που δεν έγιναν ποτέ στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι εκτός από όγκο η χθεσινήσυγκέντρωση χαρακτηρίστηκε από το θερμό κλίμα που δημιούργησαν οι κάτοικοι του Λεωνιδίου. Ένα κλίμα που συγκίνησε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Δολιανίτη ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:” οι περήφανοι κάτοικοι αυτού του τόπου αξίζουν περισσότερα” Αναφερόμενος στο πρόγραμμά του Συνδυασμού του ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ τόνισε ότι θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του Δήμου και θα τον βάλει σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης. Τα βασικότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του Υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Μανώλη Δολιανίτηακολουθούν παρακάτω ανά ενότητες.

Το διακύβευμα των εκλογών o Αποφασίζουμε για την πορεία που θα έχει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας τα επόμενα 5 χρόνια.o Αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.Αποφασίζουμε για το δικό μας μέλλον.o Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη.o Αν κάνουμε το σωστό θα έχουμε συμβάλει καθοριστικά ώστε να μπει ξανά ο Δήμος μας σε τροχιά Δημιουργίας και Ανάπτυξης.

Τα χαρακτηριστικά του Συνδυασμού μας o Εμείς ΔΕΝ είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί.o Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από νέα πρόσωπα που κουβαλάνε νέες ιδέες. Φέρνουν φρεσκάδα, φαντασία και νέο αέρα στο Δημαρχείο.

Οι δεσμεύσεις προς τους πολίτες o Εμείς προτείνουμε υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, συζητάμε και συναποφασίζουμε με τα τοπικά συμβούλια.o ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας είναι να προχωρήσουμε χέρι – χέρι με την κοινωνία.o Έχουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει το Δήμο μας μεγάλο, ευρωπαϊκό αλλά ταυτόχρονα και ανθρώπινο.o Εμείς, πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας αλλά κυρίως πιστεύουμε στους εαυτούς μας.o Εμείς κατεβαίνουμε στον πολίτη και τον ακούμε με σεβασμό και ειλικρίνεια.Δεν ανεβαίνουμε σε καρέκλες και αξιώματα.o Δεν μας ενδιαφέρει να γαντζωθούμε στην εξουσία όπως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Εμείς θεωρούμε ότι δύο (2) πενταετίες είναι αρκετές για ένα Δήμαρχο και μια δημοτική αρχή για να δείξει τις δυνατότητές της και το έργο της.

Στόχοςo Στόχος είναι να συνθέσουμε δυνάμεις. Δεν ερχόμαστε ούτε να μηδενίσουμε ούτε να απαξιώσουμε προσπάθειες και πρόσωπα.

o Στόχος μας ο Δήμος μας να γίνει πολύ γρήγορα ένας ΙΣΧΥΡΟΣ –ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ Δήμος.

Για την απερχόμενη Δημοτική Αρχήo Η απερχόμενη δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε.o Είναι μια δημοτική αρχή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα και τις ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου.o Μην φοβάστε τις απειλές, μην ξαφνιάζεστε από τις πλούσιες υποσχέσεις, μην απορείτε για τους διορισμούς και τα έργα της τελευταίας στιγμής.o Για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο μας υπάρχουν ευθύνες πουαποδίδονται εξ ολοκλήρου στη σημερινή και απερχόμενη δημοτική αρχή.

Κλείνοντας την ομιλία ανέφερεo Προσέξτε σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 2 η Κυριακή. Ο Δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή θα εκλεγεί μια και έξω.o Με τη βοήθειά σας και τον αγώνα σας: Αλλάζουμε σελίδα – Αλλάζουμε πορεία

  • Αλλάζουμε το Δήμο μαςo ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΑΝΑΤΡΟΠΗo Να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη που δεν θα έχει νικητές και ηττημένους.Νικητής από αυτές τις εκλογές θα βγει ΜΟΝΟ ο Δήμος μας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Parnonas24 Png

@2023 –  All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?